Νέα πρόκληση, που αναπτύσσει τη καινούργια αγορά

July 22, 2017

Οι άνθρωποι συνεχίζουν πάντα, αλλά η γνώση πρέπει να προωθήσει από τα βήματα όχι από τα πηδήματα. Το Norton έχει παρακολουθηθεί στην έκθεση καντονίου σε Guangzhou άνω των 8 φορές. Συναντήσαμε πολλά γνωστά πρόσωπα, όχι μόνο οι πελάτες μας, αλλά και οι διεθνείς φίλοι μας.

 

Δέχεται συγχαρητήρια ότι η έκθεση ήρθε επιτυχή σε έναν στενό. Ο επισκέπτης ήταν λιγότερο από πέρυσι, αλλά ακούσαμε τις καλές ειδήσεις ενώ η έκθεση και φθαμένος στις αρχικές προθέσεις μας. Από τη γενική κατάσταση της έκθεσης απεικονίζει βαθειά τις οικονομικές καταστάσεις ολόκληρων των χωρών πέρα από τον κόσμο, ο οποίος μειώνεται βαθμιαία. Ακόμα κι αν το ρεύμα δεν ικανοποιεί, Norton πρέπει να κρατήσει σε το και να αντιμετωπίσει τη δυσκολία μαζί με τους συνεργάτες μας. Εντούτοις, μερικοί πελάτες πρέπει να μας ανατροφοδοτήσουν αυτοί συμπαθούν τα προϊόντα μας πάρα πολύ και θα τηρήσουν τη διαταγή από μας.

 

Πώς χρονική μύγα της περιόδου έκθεσης 5 ημερών, πρέπει να πούμε αντίο εκεί, να ελπίσουμε μπορούμε να συναντήσουμε πάλι τον Οκτώβριο την έκθεση καντονίου ή ίσως του χρόνου. Όλα τα μέλη Norton εδώ στις ευχαριστίες για την υποστήριξή σας. Σας δείτε αργότερα, οι αγαπητοί φίλοι μου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα πρόκληση, που αναπτύσσει τη καινούργια αγορά  0